DESI CORNER

DESI CORNER

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


2,5 stjerner ud af 502 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Desi Corner. Vil du vide mere? Få mere at vide

2 aug 2022 at 20:58 Vi bestilte aftensmad … fik natmad 1,5 time efter … det bliver ikke gentaget
1 aug 2022 at 16:23 Maden kommer efter 90min, selvom da jeg bestilte stod der det vil tage 60min. Maden var ikke bagt ordentligt, den var kold, osten var ikke smeltet på pizza. Og i noter havde jeg skrevet lidt ost på den ene pizza, den kom så med ekstra ost.
6 jun 2022 at 21:53 Halvdelen af bestillingen var forkert og maden var 50 min forsinket
23 maj 2022 at 4:15 Dårlig mad og dårlig service. Kan ikke anbefale og bruge ddt sted
17 apr 2022 at 22:11 Jeg fik ikke leveret min mad og ønsker derfor at få min pengene tilbage.
3 mar 2022 at 21:20 Pizza came cold. Not very tasty at all. Paratha was very greasy and oily.
30 jan 2022 at 20:11 Bestilte Lamb Karahi. Kødet en smule hårdt, smagen fin, men set bedre andre steder til marginalt højere pris. Overholdt leveringstiden og maden var varm.
19 jan 2022 at 8:40 Lækker og meget autentisk mad. Meget billigt
12 jan 2022 at 19:01 Delivery took 2 hours
12 jan 2022 at 11:57 Endte med at annullere min ordre da det ville tage den 2 1/2 at ankomme. De første 45 minutter fik jeg ikke nogen tid at vide. Ringede derefter til restauranten, men blev bare skældt ud. Ringede derefter til just eat, for at annullere
9 jan 2022 at 19:02 Mere end 2 timers leveringstid (ikke mulig at vælge i drop-down). Afventer endnu, så kan ikke anmelde madens kvalitet.
13 dec 2021 at 19:36 Maden kom meget sent, var lunken, og den ene ret direkte uspiselig og mindede intet om en enten tikka masala eller butter chicken og røg direkte i skraldespanden.