DESI CORNER

Recentreview


2,5 stjerner ud af 503 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Desi Corner. Vil du vide mere? Få mere at vide

2 aug 2022 at 20:58 Vi bestilte aftensmad … fik natmad 1,5 time efter … det bliver ikke gentaget
1 aug 2022 at 16:23 Maden kommer efter 90min, selvom da jeg bestilte stod der det vil tage 60min. Maden var ikke bagt ordentligt, den var kold, osten var ikke smeltet på pizza. Og i noter havde jeg skrevet lidt ost på den ene pizza, den kom så med ekstra ost.
6 jun 2022 at 21:53 Halvdelen af bestillingen var forkert og maden var 50 min forsinket
23 maj 2022 at 4:15 Dårlig mad og dårlig service. Kan ikke anbefale og bruge ddt sted
17 apr 2022 at 22:11 Jeg fik ikke leveret min mad og ønsker derfor at få min pengene tilbage.
3 mar 2022 at 21:20 Pizza came cold. Not very tasty at all. Paratha was very greasy and oily.
30 jan 2022 at 20:11 Bestilte Lamb Karahi. Kødet en smule hårdt, smagen fin, men set bedre andre steder til marginalt højere pris. Overholdt leveringstiden og maden var varm.
19 jan 2022 at 8:40 Lækker og meget autentisk mad. Meget billigt
12 jan 2022 at 19:01 Delivery took 2 hours
12 jan 2022 at 11:57 Endte med at annullere min ordre da det ville tage den 2 1/2 at ankomme. De første 45 minutter fik jeg ikke nogen tid at vide. Ringede derefter til restauranten, men blev bare skældt ud. Ringede derefter til just eat, for at annullere
9 jan 2022 at 19:02 Mere end 2 timers leveringstid (ikke mulig at vælge i drop-down). Afventer endnu, så kan ikke anmelde madens kvalitet.
13 dec 2021 at 19:36 Maden kom meget sent, var lunken, og den ene ret direkte uspiselig og mindede intet om en enten tikka masala eller butter chicken og røg direkte i skraldespanden.